Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνονται λόγω απεργίας οι παραστάσεις της Τετάρτης


Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου λόγω της απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ζητώντας την απόσυρση του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνών με τα απολυτήρια Λυκείου.

Η λίστα των παραστάσεων που ακυρώνονται:

Κεντρική Σκηνή

«Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ
«Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν
Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη»

«Η Χάιντι και τα βουνά» του Ανδρέα Φλουράκη
«Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βέντεκιντ σε διασκευή της Άνια Ράις
Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

«Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου. Όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους. Εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο σημείο όπου αγοράστηκαν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.