Οι δυο προ(σ)κλήσεις Τσίπρα και οι (μη) απαντήσεις Μητσοτάκη


 


  Δυο προκλήσεις-προσκλήσεις έριξε στο τραπέζι ο Αλέξης Τσίπρας στη δίωρη μονομαχία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την σειρά. «Αν απαντήσετε γιατί παρακολουθούσατε τους πάντες, επιστρέφουμε στις ψηφοφορίες» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόφαση του να απέχει από τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων. Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Τίποτα. Ούτε στην δευτερολογία του. Ούτε στην τριτολογία του.

Την δεύτερη φορά που πήρε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας προ(σ)κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ. «Αν θέλετε να κάνουμε σύγκριση, για τα προγράμματα των κομμάτων. Θέλετε αύριο να πάμε σε μια τηλεμαχία. Αύριο το πρωί. 7 χρόνια την αποφεύγετε. Αφού είστε πιο σοφός και πιο γοητευτικός. Γιατί κρύβεστε;» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η απάντηση Μητσοτάκη; Μίλησε για… κοινοβουλευτικά ντιμπέιτ. «Τι είναι αυτό που κάνουμε κ. Τσίπρα. Ντιμπέιτ δεν είναι; Έχουμε κάνει περίπου 80 τέτοιες συζητήσεις. Δεν αισθάνεστε άνετα στη Βουλή και θέλετε τηλεόραση;» είπε ο πρωθυπουργός, εννοώντας τις συζητήσεις στην Ολομέλεια.

Την ίδια ώρα βέβαια δεν έχει εξηγήσει με πειστικό τρόπο γιατί έχει αρνηθεί να βρεθεί απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 9 επίκαιρες ερωτήσεις που του έχει καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας μόνο τους τελευταίους μήνες. Μια κοινοβουλευτική διαδικασία τετ α τετ και ότι πιο κοντά σε έναν ντιμπέιτ… 

ieidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.