Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία,,ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία,,ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 03.17 (ώρα Ελλάδος), στην κεντρική Τουρκία.ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕς ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ 
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..... ΜΕΧΡΙ 
ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 87 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ 

ΕΔΩ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ 7,4 ΜΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟς 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Γκαζιαντέπ ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν κοντά στην πόλη Καχρανμαρμαράς.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ως τον Λίβανο, τη Συρία και την Κύπρο, μετέδωσαν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου. Είχε μεγάλη διάρκεια, κράτησε σχεδόν ένα λεπτό, σύμφωνα με ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΙΛΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.