Μήνυμα από το 112 στην Αττική

 
 

Μήνυμα από το 112 στην Αττική

Τα κινητά των κατοίκων της Αττικής ΟΥΡΛΙΑΞΑΝ από το μήνυμα του 112 που προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και χιονοστρώσεις.

Η κακοκαιρία «Barbara» πλησιάζει την Αττική, με το 112 να στέλνει νέο προειδοποιητικό μήνυμα το βράδυ του Σαββάτου (4/2) στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, ενόψει των σφοδρών χιονοπτώσεων που αναμένονται την Κυριακή (5/2).

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από προμεσημβρινές ώρες της 5-2-2023 στη Βόρεια, Βορειοανατολική και Βορειοδυτική Αττική. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που ήχησε λίγο πριν από τις 19:00 στα κινητά των κατοίκων της Αττικής και των υπόλοιπων περιοχών.

Νωρίτερα, μηνύματα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία και Σποράδες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.