Νέο πλήγμα στην αγορά κρυπτονομισμάτων με την τράπεζα Genesis να υποβάλλει αίτημα πτώχευσης!!


 


 Τον Ιανουάριο, η Genesis είχε απολύσει περίπου το 30% του προσωπικού της αλλά δεν κατάφερε να ...επιβιώσει!


Χρεοκόπησε η τράπεζα κρυπτονομισμάτων Genesis Global Holdco, καθώς το ντόμινο των καταρρεύσεων στην αγορά του crypto συνεχίζεται, έπειτα  και από την πτώση της FTX.

Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο Chapter 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα, λέγοντας ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία για να προσπαθήσει να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία ή να αντλήσει κεφάλαια.

Oι οικονομικές πιέσεις στην μητρική της Genesis, Digital Currency Group (DCG), άρχισαν μετά την κατάρρευση του hedge fund Three Arrows Capital.

Η Genesis ανέστειλε τις αναλήψεις το Νοέμβριο, λίγο μετά την κατάρρευση του FTX, στο οποίο η Genesis είχε άνοιγμα.


Η είδηση της χρεοκοπίας της Genesis βρίσκει το bitcoin στα 21.000 δολάρια. Το κρυπτονόμισμα σημειώνει άνοδο 28% από τις αρχές του έτους, καλύπτοντας μέρος του χαμένου εδάφους του 2022.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.