Προκλητική και πάλι η Άγκυρα , αυτήν την φορά μετατρέπει αεροδρόμιο στα Κατεχόμενα σε βάση drone!

 Αεροδρόμιο στα κατεχόμενα θα αποτελέσει μόνιμη βάση για τα τουρκικά οπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα

Συνέχεια στην επιθετική τακτική που ακολουθεί έδωσε η Άγκυρααυτή τη φορά από τα Κατεχόμενα, όπου σύμφωνα με τον τουρκικό Tύπο, μετατρέπει αεροδρόμιο σε τουρκική βάση για οπλισμένα drone.

Η εφημερίδα Γενί Σαφάκ αλλά και πλήθος άλλων τουρκικών ΜΜΕ – σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN – αναφέρουν ότι η Τουρκία έκανε ένα ιστορικό βήμα εναντίον της Ελλάδας και της «Νότιας Κύπρου» που εντείνουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Σημειώνεται ότι με συμφωνία μεταξύ της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, το αεροδρόμιο Λευκόνοικος (Gecitkale) μεταφέρθηκε στη Διοίκηση Τουρκικών Ειρηνευτικών Δυνάμεων Κύπρου.

Το αεροδρόμιο θα αποτελέσει μόνιμη βάση για τα τουρκικά οπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), ενώ θα κατασκευαστούν επίσης υπόστεγα για τα UAV.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.