Το πρωτοσέλιδο εφιάλτης για το ΓΕΕΘΑ Νέες αποκαλύψεις από το Documento


Το πρωτοσέλιδο εφιάλτης για το ΓΕΕΘΑ  Νέες αποκαλύψεις από το Documento

Όσοι κρύβονταν πίσω από το επιχείρημα «φέρτε αποδείξεις για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ», φαίνεται ότι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη κρυψώνα.

 το πρωτοσέλιδο που εβδομάδες τώρα ξόρκιζαν.

 Η καλύτερη κρυψώνα για όσους παρίσταναν τους ανήξερους κατηγορώντας περίπου ως …προδότες όσους έθεταν ερωτήματα για τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει μέχρι τώρα είναι μία: το δάχτυλο που κουνούσαν…

Τα όσα φέρεται να αποκαλύπτει η εφημερίδα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με κανένα από τα μέχρι τώρα γνωστά επιχειρήματα περί «διαδόσεων» και προσπάθειας να πληγεί ο Α/ΓΕΕΘΑ και η κυβέρνηση. 

Θα πρέπει να δοθούν κάποιες πειστικές απαντήσεις.

  Δεν είναι μόνο ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ ήταν ο στόχος 519c. Είναι και τα όσα αναφέρουν όσοι είχαν αναλάβει να τον ακούν..

Στην αναφορά των «κοριών» γίνεται λόγος για την περιουσιακή οικογενειακή κατάσταση του Α/ΓΕΕΘΑ και αναφέρεται αγορά οικίας αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από τα οποία τα μισά ,οι 600.000 ευρώ πληρώθηκαν με «μαύρο χρήμα» όπως γράφει η εφημερίδα.

Είναι αναγκαίο να δοθούν άμεσα απαντήσεις.Πειστικές. Τα ντοκουμέντα που ζητούσαν από την κυβέρνηση και από το ΓΕΕΘΑ δημοσιεύονται σε λίγες ώρες.

 Έχει γίνει τέτοια αγορά; Πως και πόσο εμπλέκεται ο Α/ΓΕΕΘΑ ή μέλη της οικογένειας του;

Δεν είναι μόνο αυτά βεβαίως που πρέπει να απαντηθούν. Όλα όσα γράφονται στο «σήμα των κοριών» αναμένουν απαντήσεις. Πειστικές.

Όλα αυτά συμβαίνουν ώρες πριν ο πρωθυπουργός πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τις κρίσεις Αρχηγών.


Militaire News 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.