Πυρκαγιά σε δύο εργοστασιακούς χώρους στον Ασπρόπυργο


Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε εργοστασιακό χώρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου καθώς και σε έτερο εργοστασιακό χώρο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του zougla.gr από την Πυροσβεστική , στο εργοστάσιο στα Νεόκτιστα στο οποίο έχει ξυλεία και νοβοπάν επιχειρούν 11 οχήματα με 30 πυροσβέστες, ενώ στη Νέα Ζωή επιχειρούν 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες, το οποίο είναι σε πατάρι παλιού εργοστασίου παπουτσιών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και από τις δύο πυρκαγιές δεν κινδύνευσε κάποιος άνθρωπος καθώς και παρακείμενες κατοικίες από την πυρκαγιά, ενώ έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.