Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής


Δύσκολη μέρα όσον αφορά την κυκλοφορία στους δρόμους ξημέρωσε για την Αττική, καθώς αυξημένη κίνηση και μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Κηφισό από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (16/1) λόγω τροχαίου.

Ειδικότερα το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα ανόδου λίγο πριν την έξοδο για Κηφισιά, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση επίσης και σε Κηφισίας, Μεσογείων.

Προβλήματα καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύον από τις 6 το πρωί για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει διακοπή κυκλοφορίας από τις 6:00 μέχρι τις 14:00 στις οδούς:

Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος
Αιόλου, σε τμήματα
Ερμού, σε τμήματα

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.