Παλαιό Φάληρο..τους εδεσαν και τους ληστεψαν με χρηση οπλου


Τρόμος για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο όταν τους έδεσαν και τους λήστεψαν κουκουλοφόροι
Παλαιό Φάληρο..τους εδεσαν και τους ληστεψαν με χρηση οπλου
Τρεις άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ακινητοποίησαν τον άντρα της οικογένειας την ώρα που έβγαινε από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου τον ανέβασαν στο διαμέρισμα, έδεσαν τον ίδιο, την σύζυγό του αλλά και τα δύο τους παιδιά.

Η τετραμελής οικογένεια είχε "παγώσει" βλέποντας να "πρωταγωνιστεί" σε ένα σκηνικό τρόμου που παρέπεμπε σε κινηματογραφική ταινία. Στη συνέχεια οι ληστές έψαξαν όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος, άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Η οικογένεια ύστερα από ώρα και μεγάλο κόπο κατάφερε, με κάποιον τρόπο, να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τους χώρους του διαμερίσματος προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.

Ταυτόχρονα, αναζητούν και εικόνα από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν πως οι κακοποιοί πλησίασαν αλλά και πώς λίγο αργότερα διέφυγαν από την οδό Νηρηίδων.


 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.