Νεκρός 50χρονος λογιστής, βρέθηκε απαγχονισμένος, 47χρονη η αυτουργός!


 





Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένοικοι της πολυκατοικίας το απόγευμα της Δευτέρας άκουσαν έντονες λογομαχίες από το διαμέρισμα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Με μια θηλιά στο μονόζυγο στέρησε τη ζωή στον 50χρονο άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, η συνομήλική του γυναίκα που ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 50χρονος άνδρας, λογιστής στο επάγγελμα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας απαγχονισμένος στο μονόζυγο που είχε στην οικία του. Μέσα στο διαμέρισμα ήταν μια 50χρονη γυναίκα η οποία αρχικά προσήχθη από τις αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.


Το πρωί της Τρίτης η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μετά την ομολογία του εγκλήματος.

Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές.



Η ομολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες  κατά την ομολογία της η 50χρονη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι αρχικά προσπάθησε να τον στραγγαλίσει. Ωστόσο, στη συνέχεια ο άνδρας έβαλε μια ζώνη στον μονόζυγο και η 50χρονη του είπε «πέρνα το κεφάλι σου τώρα με τόσα λεφτά που μου έφαγες».

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια κλώτσησε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του 50χρονου άνδρα.

Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος ήταν ο λογιστής της γυναίκας και η ίδια ισχυρίστηκε ότι της είχε «φάει» πολλά χρήματα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένοικοι της πολυκατοικίας το απόγευμα της Δευτέρας άκουσαν έντονες λογομαχίες από το διαμέρισμα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες της Άμεσης Δράσης χτυπησαν την πόρτα και τους άνοιξε η 50χρονη γυναίκα. Μπαίνοντας οι αστυνόμοι στο εσωτερικό βρήκαν κρεμασμένο τον άντρα.

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.