ΚΚΕ: Κυβέρνηση και τραπεζίτες διαιωνίζουν τη ληστρική πολιτική των τραπεζών H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή στέγη: "πράσινο",



ΚΚΕ: Κυβέρνηση και τραπεζίτες  διαιωνίζουν τη ληστρική πολιτική των τραπεζών H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή στέγη: "πράσινο",

«Το να εμφανίζεται ο κ. Μητσοτάκης ως δήθεν "πολέμιος" των τραπεζικών πρακτικών είναι απλά αστείο. Στην πραγματικότητα, από κοινού κυβέρνηση και τραπεζίτες στρώνουν το έδαφος για να εμφανίσουν ως "ευτυχή κατάληξη" κάποια μέτρα που όχι μόνο δεν θα αποτελούν ανακούφιση, αλλά θα διαιωνίζουν τη ληστρική πολιτική των τραπεζών σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος και των δανειοληπτών, την οποία στήριξαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τα «κόκκινα» δάνεια.

Η πρόταση διεξόδου των κομμουνιστών

H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή στέγη: "πράσινο", πανάκριβο εμπόρευμα στην ΕΕ και τον καπιταλισμό. Η πρόταση διεξόδου των κομμουνιστών» τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 09.30 στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα ASP1Η1) στις Βρυξέλλες.

Όπως σημειώνει η ΕΟ του ΚΚΕ η εκδήλωση πραγματοποιείται «σε μια περίοδο που αποκαλύπτονται:

-- το αντιδραστικό πλαίσιο της ΕΕ που παραδίδει στα νύχια τραπεζών και funds τα σπίτια και τους κόπους μιας ζωής της εργατικής-λαϊκής οικογένειας, που η λαϊκή κατοικία με «πράσινες» προδιαγραφές γίνεται πανάκριβη, τα ενοίκια απογειώνονται κι οι δόσεις στεγαστικών δανείων εκτοξεύονται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες (βλ. Ισπανία, Σουηδία)

-- οι μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ τώρα, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενα, για τη «βιομηχανία» πλειστηριασμών, εξώσεων σε βάρος εργατικών λαϊκών οικογενειών όπως και διώξεων διαδηλωτών ενάντια στους πλειστηριασμούς

-- η μεγάλη δύναμη του εργατικού λαϊκού αγώνα και της αλληλεγγύης γιατί «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού».

Εισηγητής θα είναι ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρεμβάσεις από τους:

--Γιάννη Τασιούλα, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,

--Βάλσαμο Συρίγο, ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,

--Javier Martin Rodriguez, μέλος του ΠΓ του ΚΚ των Εργαζομένων Ισπανίας,

--Patrik Pettersson, μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Σουηδίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.