Ασύλληπτη πρόκληση από μουσουλμάνο δήμαρχο της Θράκης! Θα αντιδράσει η Αθήνα ή θα σφυρίξει πάλι αδιάφορα;


 


 Η απόφαση απόλυσης Έλληνα πολίτη με την κατηγορία ότι είναι…Γκιουλενιστής θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιήσει τις ελληνικές αρχές. Και στη Θράκη και στην Αθήνα όπου φαίνεται ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κλίμα…διακοπών!

Ο δήμαρχος  Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν,όχι μόνο  απέλυσε εργαζόμενο με την αιτιολογία ότι «υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής του στην τρομοκρατική οργάνωση FETO», αλλά σε αναρτήσεις του γράφει ασύλληπτα πράγματα ακόμη και εναντίον Ελλήνων βουλευτών! Αν αυτά είχαν γραφτεί από δημοσιογράφο θα είχε ήδη κινηθεί εναντίον του η δικαιοσύνη! Με τον δήμαρχο Ιασμού γιατί όλοι σφυράνε αδιάφορα; Ο κ.Βορίδης για παράδειγμα δεν έχει ακόμη ενημερωθεί;

Ιδού οι αναρτήσεις :

 

 militaire.gr

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.