Τζουμέρκα:Πεζογέφυρα υπέστη σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία!


 

  Σε όλο το οδικό δίκτυο των Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από πτώσεις βράχων, δένδρων και φερτών υλικών

Σαρώνει όλη τη χώρα η κακοκαιρία GAIA με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα. Στα Τζουμέρκα, σοβαρές ζημιές καταγράφηκαν στο κεντρικό βάθρο πεζογέφυρας , κοντά στο γεφύρι της Πλάκας από το φουσκωμένο Ραφτανίτικο ποτάμι.

Σύμφωνα με τον δήμο Β. Τζουμέρκων, κλιμάκια μηχανικών της Περιφέρειας Ηπείρου με την Πολιτική Προστασία τού δήμου, επισκέφτηκαν το σημείο.

Η γέφυρα για το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.

Ωστόσο σε όλο το οδικό δίκτυο των Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από πτώσεις βράχων, δένδρων και φερτών υλικών.

Με 15 μηχανήματα η Περιφέρεια Ηπείρου επιχειρεί να ανοίξει τους δρόμους για την ασφάλεια των οδηγών. Να σημειωθεί επίσης ότι πολλές περιοχές έχουν διακοπές ηλεκτροδότησης. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.