Παράνομη ενέργεια η δια περιφοράς από την Περιφέρεια Αττικής η έγκριση του σχεδίου για μεταφορά των υπουργείων στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ

 

 


 ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΑΤΤΩ!

 Εξελίξεις για το «πάρκο υπουργείων» που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και αποτελεί τη μοναδική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ελληνική αμυντική βιομηχανία! Η οποία ουδόλως οφελεί την αμυντική βιομηχανία.

Το ΠΡΑΤΤΩ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Ξαφνικά, παραμονές Πρωτοχρονιάς, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να φέρει προς έγκριση ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ την ΣΜΠΕ για το σχέδιο  μετατροπής του χώρου της “ΠΥΡΚΑΛ” στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού σε Κυβερνητικό Πάρκο με τη μεταφορά εννέα Υπουργείων.

Το σχέδιο είναι αντίθετο στον οικιστικό σχεδιασμό της Αθήνας και στην εξαγγελία του δεν συμμετείχε το ΥΠΕΝ, ενδεικτικό του αλαλούμ και της προχειρότητας του εγχειρήματος.

Στη “διαβούλευση” υπήρξε ισχυρή αντίδραση κατοίκων και φορέων, εναντίον του εκτρώματος που πάει να δημιουργηθεί σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Από στρατηγικής πλευράς, καταργείται, χωρίς ουσιαστική αντικατάσταση, μια παραγωγική δομή της Ελληνικής Πολεμικής Βιομηχανίας, σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για τη χώρα, λόγω των καθημερινών προκλήσεων εκ του εξ Ανατολών “συμμάχου”, ο οποίος στον τομέα αυτόν έχει να επιδείξει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Απαιτείται η απόρριψη της καταστροφικής ΣΜΠΕ από το ΠΕΣΥ της Παρασκευής (30/12).

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.