Αποκαλύψεων συνέχεια από Documento και Βήμα για τις υποκλοπές! Ένα χρόνο υπό παρακολούθηση ο Δένδιας!



Αποκαλύψεων συνέχεια από Documento και Βήμα για τις υποκλοπές! Ένα χρόνο υπό παρακολούθηση ο Δένδιας!

Δύο εφημερίδες, το Documneto και το Βήμα της Κυριακής επιβεβαιώνουν με εκκωφαντικό τρόπο ότι «το θέμα των υποκλοπών δεν έχει κλείσει», όπως η κυβέρνηση ήθελε να πιστεύει. Το μέγεθος του σκανδάλου  μόλις τώρα αρχίζει να αποκαλύπτεται…

Οι λίστες με τα ονόματα που δημσοιεύει το Documento ,αποδεικνύουν ότι όσοι είχαν επιλέξει τους στόχους της παρακολούθησης ήταν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου και ενδιαφέρονταν ακόμη -αν όχι κυρίως- για προσωπικές υποθέσεις που θα μπορούσαν να «φανούν χρήσιμες» για να ασκούνται «πιέσεις». Δεν πρόκειται δηλαδή για «στόχους» που θα μπορούσαν να «δικαιολογηθούν» με επίκληση «θεμάτων ασφαλείας».

Ανάμεσα στους στόχους και ο έμπιστος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης!

Το Documento γράφει ότι  «η παρακολούθηση του υπουργού Επικρατείας φαίνεται να είναι μέγιστης προτεραιότητας. Ο υπουργός και καθηγητής πανεπιστημίου ο οποίος εμφανιζόταν ως ισχυρή προσωπικότητα του Μαξίμου ήταν σε αντιπαράθεση με κύκλο του πρωθυπουργού. Η παρακολούθησή του φαίνεται να ξεκίνησε όταν από κάποιον από το Μαξίμου διέρρευσαν πληροφορίες ότι ο Γεραπετρίτης βρίσκεται σε επαφή με επιχειρηματικούς παράγοντες χωρίς να ενημερώνει την κυβέρνηση. Η παρακολούθησή του έγινε με διπλό τρόπο. Μέσω του δικού του κινητού αλλά και μιας στενής συνεργάτιδάς του. Συνεχίστηκε δε όταν διαπιστώθηκε ότι δεν εκφράζεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο στις συζητήσεις του για την κυβέρνηση και για τον πρωθυπουργό. Η παρακολούθηση του Γεραπετρίτη οδήγησε και σε έμμεση παρακολούθηση της προέδρου της Δημοκρατίας αφού είχαν στενή επικοινωνία…» .

Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει την παρακολούθηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα άρχισε πριν από  έναν χρόνο μέσω ύποπτου SMS.

Το Βήμα επισημαίνει ότι
«η παρακολούθηση του υπουργού Εξωτερικών έχει προκαλέσει
αναστάτωση σε πολλές διπλωματικές αντιπροσωπείες και μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών από Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή κ.λπ. Και αυτό γιατί ο κ Δένδιας είχε σειρά επαφών με σημαντικούς ξένους πολιτικούς και διπλωμάτες και το εν λόγω παράνομο λογισμικό που φαίνεται να είχε σταλεί στο κινητό του θα μπορούσε να καταγράψει και τις σημαντικές μυστικές συνομιλίες τους στον χώρο των συναντήσεων τους. Σύμφωνα με ορισμένες δημοστογραφικές πηγές ήδη ξένες υπηρεσίας φαίνεται να έχουν ξεκινήσει έρευνα για τους αποστολείς του Predator στο κινητό του κ. Δένδια και όχι μόνο».
τελικα μηπως τον εβαλαν να το κανει ο δημητριαδης ,,το ερωτημα παντα παραμενει στην μεγαλη συνενετευξη στον μεγοαλοδημοσιογραφο και εκδοτη   στον αντενα του πρωθυπουργου ,,,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ,,ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΌ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 
Με λίγα λόγια το …ρεζιλίκι μας έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις…
Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.