ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ,,ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 21/11/2022
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ,,ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΆ ΠΟΛΥΥΥ ΠΑΧΙΆ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΊΖΑΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΎΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑς ,,,

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗς ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ - ΑΓΟΡΩΝ -ΚΟΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ 

ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟ ΡΟΥΦΑΓΑΝ ΜΕ ΚΑΛΏΔΙΑ ΔΕΗ ,,

,ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΙΔΑΓΜΑ ,,,
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΑ ΒΛΗΤΑ 

ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΗ ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕς ΓΕΡΕς ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ,,,ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΕ ΠΕς ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕς ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ,,,,

Λίγο πιο χαμηλά από το Νοέμβριο διαμορφώνεται η κιλοβατώρα στα οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, που ανακοίνωσαν οι προμηθευτές για τον Δεκέμβριο.

Όμως οι τελικές τιμές που θα πληρώσουν τα νοικοκυριά θα προκύψουν, μετά την αφαίρεση της κρατικής επιδότησης, που θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τους τιμοκαταλόγους που ανακοίνωσαν οι προμηθευτές, για τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι τις 500 κιλαβατώρες κατανάλωσης, το κόστος θα ανέλθει σε 38 λεπτά (από 39,7 ευρώ τον προηγούμενο μήνα) και σε 39,2 ευρώ για την δεύτερη κλίμακα, μετά τις 500 κιλοβατώρες (από 40,9 ευρώ).

Η Φυσικό Αέριο, θα τιμολογήσει τους πελάτες της τον Δεκέμβριο με 29,8 λεπτά για τα τιμολόγια με έκπτωση συνέπειας και με 31,8 λεπτά χωρίς έκπτωση.

Οι χρεώσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ για το πρόγραμμα Power On Home μειώνει τις τιμές στα 28,5 λεπτά από 39,5 λεπτά τον Νοέμβριο ενώ η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε τιμοκατάλογο 30,4 λεπτά με το πρόγραμμα GENEROUS Home, από 47 λεπτά που ήταν τον προηγούμενο μήνα και 38 λεπτά ανά κιλοβατώρα χωρίς την έκπτωση συνέπειας.

Για την Elpedison οι τιμές διαμορφώνονται στα 35 λεπτά (από 38 λεπτά τον Νοέμβριο) για το πρόγραμμα Electricity Home Day ενώ κατεβαίνουν τα τιμολόγια στα 32,7 λεπτά με έκπτωση συνέπειας στο πρόγραμμα Elpedison Συνέπεια Day που παρέχεται με πάγιο 5 ευρώ το μήνα.

H Protergia ανακοίνωσε τιμή κιλοβατώρας στα 36,8 λεπτά, από 39,5 λεπτά που ήταν τον τον Νοέμβριο, η NRG ανακοίνωσε 31,9 λεπτά  από  37,5 λεπτά και η WATT &VOLT 38,9 από 40,6

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.