Τουρκικό αλιευτικό έπεσε σε νάρκη



Έκρηξη σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε τουρκικό αλιευτικό σκάφος που ψάρευε στα ανοιχτά του Ιγνέαντα, καθώς «έπεσε» σε νάρκη.

Τουρκικό αλιευτικό έπεσε σε νάρκη | tovima.gr

Εκρηξη σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε τουρκικό αλιευτικό σκάφος που ψάρευε στα ανοιχτά του Ιγνέαντα, καθώς «έπεσε» σε νάρκη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στο περιστατικό δεν υπήρξε κάποια απώλεια ζωής ή τραυματισμός.

Μετά την έκρηξη, ο ιδιοκτήτης του αλιευτικού ζήτησε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ψαράδες και μονάδες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίες προχώρησαν στην απόσυρση του σκάφους στο λιμάνι του Ιγνέαντα.
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε για το τι συνέβη, καθώς η πηγή της έκρηξης δεν είναι σαφής αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, θα εξηγήσω λεπτομερέστερα στο τέλος των ερευνών μας. Το σκάφος είναι εδώ, αλλά υπάρχει ζημιά στην μπροστινή πλευρά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του αλιευτικού.


Νάρκη από την Ουκρανία;
Το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για μία από τις νάρκες που έφτασαν εκεί από το λιμάνι της Οδησσού στην Ουκρανία.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.