Έληξε η συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας


Έληξε η συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας από νοσοκομειακούς γιατρούς της ΕΙΝΑΠ που αντιδρούν με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Νωρίς το πρωί, σωματεία των υγειονομικών, που διαμαρτύρονται στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας και προχώρησαν στην ανάρτηση γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτηρίου.

«Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό όχι εμπόρευμα - Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη - Όλοι στην απεργία» έγραφε το πανό. 

Για σήμερα ΟΕΝΓΕ και ΕΙΝΑΠ έχουν κηρύξει 24ωρη παναττική απεργία και νέα συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.