Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον 4 νεκροί μέχρι στιγμής, πάνω από 30 τραυματίες


Φόβοι για πολλούς νεκρούς και τραυματίες εκφράζονται από τις τουρκικές αρχές έπειτα από τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο στη συνοικία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία.

Τέσσερις οι επιβεβαιωμένοι νεκροί
 
Προς το παρόν, ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης, κάνει λόγο για 4 νεκρούς και 38 τραυματίες μέχρι στιγμής. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας προχώρησε σε απαγόρευση μετάδοσης εξελίξεων από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η οδός Ιστικλάλ, όπου σημειώθηκε το συμβάν απέχει 5 λεπτά από την πλατεία Ταξίμ, ενώ όπως μετέδωσε Αλεξία Τασούλη στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του OPEN, κοντά στο σημείο βρίσκεται και το ελληνικό προξενείο, το οποίο ήταν κλειστό.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.