Νέα ανεξαρτητοποίηση στο κόμμα του Γ.Βαρουφάκη.Τρίτη απώλεια έως τώρα εδρών!Την ανεξαρτητοποίηση της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ 25 γνωστοποίησε με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής η βουλευτής Β’ Πειραιώς, Φωτεινή Μπακαδήμα.

Στην επιστολή της η Φωτεινή Μπακαδήμα αναφέρει την πρόθεση της να ανεξαρτητοποιηθεί, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πολίτες του Πειραιά.

Η Φωτεινή Μπακαδήμα ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του ΜέΡΑ25 και στενή συνεργάτιδα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ήταν, επίσης, υποψήφια ευρωβουλεύτρια στις ευρωεκλογές του 2019 και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλεύτρια Β' Πειραιώς.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης - με επιστολή του - ενημερώνει για τη διαγραφή της Φωτεινής Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ 25, κατηγορώντας την για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά:

Δεν θα κάνουμε πίσω:

Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες.

Όλες και όλοι κρίνονται.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη γυναίκα βουλευτή που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις των Κωνσταντίνα Αδάμου και Αγγελικής Αδαμοπούλου οι οποίες είχαν αποχωρήσει καταγγέλλοντας την ηγεσία του ΜεΡΑ25 για «αυταρχισμό» και «κλειστή λέσχη εκλετών».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.