ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΦΩΤΟ iporta.gr
Αναδημοσίευση από 19/10/2022
Η ιστορία τα έχει καταγράψει όλα! Και τα σωστά και τα λάθος.
Δε χρειάζεται να πάμε πίσω, αρκεί να κοιτάξουμε για μια στιγμή κι όλα θα έρθουν μπροστά μας.
Μια ζωή οι κουταλοκρατούντες κάνουν ότι θέλουν, η ατιμωρησία, ο φόβος  και η αδιαφορία η δική μας τους δυναμώνει και τους ηδονίζει.
Ο κόσμος λέει έχει σιχαθεί τους πολιτικούς και δε θέλει να τους βλέπει. Σωστά τους σιχάθηκε, λάθος όμως να μην τους ''βλέπει''.  Όλα τα λένε κι όλα τα δείχνουν. Εμείς κλείνουμε τα μάτια.

Από την αρχαιότητα είναι γνωστό πως οι άνθρωποι με πάθη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ γιατί είναι διαχειρίσημοι. 
Σαν τους εξαρτημένους που κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.
Εξάρτηση δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά και ο τζόγος.
Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα με το βιασμό του μικρού κοριτσιού και την εκμετάλλευση του από ''κομματικό''(;) κύκλωμα.
Μπλεγμένες στα δίχτυα των εξαρτήσεων δεν είναι μόνο η πολιτική εξουσία αλλά και η δικαστική και η εκτελεστική.
Πάντα τα κουκουλώνουν και πάντα τη γλυτώνουν...
Ήρθε η ώρα αυτό το ''πάντα'' να αλλάξει .
Τα ΜΜΕ κάνουν τη βρομοδουλειά του ξεπλύματος και τα social media ''φροντίζουν'' να μην βλέπουμε τι γίνετε αν κάποιος τολμήσει να ''μιλήσει''.
Με πρόσχημα ακόμα και απλές  φωτογραφίες  ΄΄κατεβαίνουν΄΄ οι ειδήσεις και κλείνουν  σελίδες  γιατί παραβιάζουν τους όρους τους...λένε
Δεν θέλουν να μαθαίνουμε ,ούτε για τις αυτοκτονίες  συνανθρώπων μας, ούτε για την κατάντια της κοινωνίας και τους ανώμαλους που κυκλοφορούν  ανάμεσα  μας και φυσικά δε θέλουν να μαθαίνουμε για τα αίσχη των ''γειτόνων'' μας που εκμεταλλεύονται δυστυχισμένους ανθρώπους, αφήνοντας τους ολόγυμνους  να περνούν τα σύνορα.
Ανθρώπους που τους φέρνουν  με το ζόρι ή ξεγελώντας τους για να γίνουν σκλάβοι σε όλα τα επίπεδα.
Όλα έχουν  άμεση  σχέση  μεταξύ  τους... εμείς  όμως έχουμε το φόβο και την πείνα να ασχοληθούμε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν. Όλα όσα γίνονται σήμερα ,έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν.
Ας μάθουμε  από αυτό.

ΜΑΤΑ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.