Αδωνις Γεωργιάδης εκτός τόπου και χρόνου! Ο πληθωρισμός ύψους 12% για τον μήνα Σεπτέμβριο, δεν είναι έκπληξη για την κυβέρνηση!!Θρασύτατος εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αφού τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πληθωρισμός ύψους 12% που ανακοινώθηκε για τον μήνα Σεπτέμβριο, δεν είναι έκπληξη για την κυβέρνηση.

Το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών έχει καταστραφεί με τις αντι-ρωσικές κυρώσεις που επέλεξε η κυβέρνηση και ο Α.Γεωργιάδης έχει το θράσος να δηλώνει πως ο πληθωρισμός 12% ήταν αναμενόμενος.

«Δεν ήταν έκπληξη το 12%. Το 5,5% είναι περίπου το φυσικό αέριο και το ρεύμα. Το 1,5% είναι η λήξη των εκπτώσεων και το υπόλοιπο είναι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα και στα άλλα αγαθά. Ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 10%».

«Είναι ο υψηλότερος πληθωριστικός κύκλος εδώ και πολλές δεκαετίες για όλη την Ευρώπη. Για αυτό οι κεντρικές τράπεζες ανεβάζουν τα επιτόκια και για αυτό οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον χειμώνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.