Φθηνή στέγη για νέους όταν ακούς φτηνή.. να ξέρεις οτι είναι φτηνή και είναι φάκα



Φθηνή στέγη για νέους όταν ακούς φτηνή.. να ξέρεις οτι είναι φτηνή και είναι φάκα 

 Ποιους νέους??? σχεδόν ενα εκατομμύριο έφυγαν ηηη φεύγουν νεοι ΕΛΛΗΝΕς  αρα σε αλλοδαπους ????
 και μην ξεχναμε το αρθρο μας ο μετανθρωπος ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟς ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΌΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ 

ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗσ  ΡΩΜΑΝΟΣ    που έλεγε για την συνθήκη του Μαροκου αρχες του 2019 
Εκει ελεγε τις ποσοστώσεις ατόμων που θα εχει καθε κρατος και η ελλαδα πρεπει να φερει 47 εκατομμυρια αλλοδαπούς ,,,,,να μπορουν να τους φορολογουν να κονομανε οι τραπεζιτες- αγορες- και τα αλλα αορατα  καθικια που κυβερνάνε τον κοσμο ..
Στις χωρες τους οι αλλοδαποί δεν φορολογούντο οποτε χάνουν οι διεθνιστές ,,,

Σήμερα στις 10:30 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα παρουσιαστεί αναλυτικά η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη ΔΕΘ. Προβλέπει στεγαστικά δάνεια με επιτόκιο 1% και μηνιαία δόση 275 ευρώ περιλαμβάνει το πρόγραμμα άμεσης υλοποίησης με τίτλο «Σπίτι μου» για 10.000 πολίτες έως 39 ετών.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρο Πρωτοψάλτη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Το πρόγραμμα κόστους 500 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί κατά 375 εκατ. ευρώ από το κράτος και κατά 125 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες. Τα δάνεια, δηλαδή, θα είναι κατά τα 3/4 άτοκα καθώς τα χρήματα θα προέρχονται από τον ΟΑΕΔ ενώ κατά 1/4 θα προέρχονται από τις τράπεζες με αποτέλεσμα το τελικό επιτόκιο να είναι περίπου 1%.

Η εκκίνηση του προγράμματος αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2023 με βάση τα ίδια εισοδηματικά κριτήρια που θεσπίστηκαν για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης: 16.000 ευρώ για άγαμους, 24.000 ευρώ για ζευγάρια και προσαύξηση 3.000 ευρώ για παιδιά. Μάλιστα, υπάρχει πρόβλεψη το πρόγραμμα να επαναληφθεί μόλις εξαντληθούν τα πρώτα 10.000 δάνεια, οπότε και το κόστος της παρέμβασης να διπλασιαστεί.
το προγραμμα θα περιλαμβανει και για αλλα οπως 

Δάνεια για ανακαίνιση

«Κοινωνική αντιπαροχή»

Στήριξη σε φοιτητές


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.