Κομοτηνή: Απεβίωσε η γυναίκα που περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε ο σύζυγός της



Κομοτηνή: Απεβίωσε η γυναίκα που περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε ο σύζυγός της

Έχασε τη μάχη που έδινε για να παραμείνει στη ζωή η 55χρονη γυναίκα  από την Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα  νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκαυμάτων έχοντας υποστεί καθολικά εγκαύματα και πάρα τη μάχη που έδωσαν εξαρχής  οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού.

Όσο για τον 63χρονο σύζυγό της που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς πως προέβη στη συγκεκριμένη πράξη επειδή η σύζυγός του, του είπε πως έχει βρει άλλον άνδρα και θέλει να χωρίσουν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.