Υποκρισία και για το Μετρό. Αγία Παρασκευή και Εξάρχεια ,,,,,,σχέδια real estate;

 
Υποκρισία και για το Μετρό. Αγία Παρασκευή και Εξάρχεια ,,,,,,σχέδια real estate;

https://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2022/08/sourmelidis.jpg    Του Σπύρου Σουρμελίδη

    από το omegapress.gr

Στέλνει τα ΜΑΤ και πάλι η κυβέρνηση, εναντίον όσων διαμαρτύρονται για την κατασκευή σταθμου ΜΕΤΡΟ στα πλατεία  Εξαρχείων. Και πονηρά προσπαθούν και πάλι να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι; Αυτοί που αφησαν την Αγία Παρασκευή χωρίς Μετρό. Το 2004 οι καταστηματάρχες της Πλατείας στην Αγία Παρασκευή διαμαρτυρήθηκαν, απαιτώντας να μην γίνει σταθμός Μετρό. Και ο Σουφλιάς (κυβέρνηση ΝΔ) τους άκουσε. Και έτσι 100.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς Μετρό (στάσεις υπάρχουν στο Νομισματοκοπείο και στο Χαλάνδρι). Αυτοί λοιπόν μιλάνε για τα Εξάρχεια.

Γιατί άκουσαν -σεβάστηκαν την διαμαρτυρία κάποιων καταστηματαρχών στην Αγία Παρασκευή, αλλά δεν συζητάνε με τους κατοίκους στα Εξάρχεια; Είναι άλλο…εκλογικό κοινό;

Αλλα σχέδια real estate;

Σήμερα παίζουν και πάλι το έργο Νόμος και Τάξη, φυσικά με αφορμή τα Εξάρχεια και την διαμαρτυρία κάποιων που δεν θέλουν σταθμό πάνω στην Πλατεία των Εξαρχείων.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν πάντα διαμαρτυρίες για έργα και πολεοδομικές αλλαγές. Διαμαρτυρίες υπήρχαν πριν από δεκαετίες κατά της πεζοδρόμησης της Ερμού ή της ρύθμισης στους Αμπελόκηπους (διασταύρωση Αλεξάνδρας-Κηφισίας).

Ανοήτως διαμαρτυρήθηκαν και στην Αγία Παρασκευή το 2004. Και τώρα κλαίνε και οσι είχαν διαμαρτυρηθεί.

Την ίδια λάθος εκτίμηση κάνουν και στα Εξάρχεια. Όπως στον Κεραμεικό, το Μετρό των Εξαρχείων θα είναι σημείο συνάντησης πριν απ όλα για την νεολαία.

Η ΝΔ λειτούργησε μικροκομματικά το 2004 στην Αγία Παρασκευή, μικροκομματικά και προπαγανδιστικά κινείται και σήμερα.

Στέλνουν τα ΜΑΤ γιατί κανείς δεν τους θυμίζει τι έκαναν και έλεγαν το 2004!

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.