Στα «μανταλάκια» όλου του κόσμου η Ελλάδα για το «Μαξίμου-Gate»

Στα «μανταλάκια» κρέμασε την Ελλάδα ο διεθνής Τύπος για το σκάνδαλο Μαξίμου-Gate και τις παραιτήσεις Δημητριάδη-Κοντολέων…

Politico, Bloomberg, Reuters, Deutsche Welle, ABC News, AlJazeera, TRT World, Le Figaro, France 24, Il Mondo και Euronews, φιλοξένησαν το θέμα γράφοντας για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Το France 24 για τις μηνύσεις Δημητριάδη
Οι ερευνητικές ιστοσελίδες Reporters United και Inside Story κατηγόρησαν τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ότι συνδέεται με τα φερόμενα σκάνδαλα κατασκοπείας, που εμπλέκουν τον Ανδρουλάκη και τον Έλληνα οικονομικό δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, έγραψε το France 24.

Ο Δημητριάδης, την ημέρα της παραίτησής του, μήνυσε την Reporters United και την ΕΦΣΥΝ με αγωγή ύψους 150.000 ευρώ για το δημοσίευμα με τίτλο: «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator».

Επίσης, κατέθεσε αγωγή και κατά του Θανάση Κουκάκη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό.







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.