Οι παρακολουθήσεις πολιτικών,δημοσιογράφων,οι κατάσκοποι,οι κλέφτες και οι δήθεν “φύλακες του νόμου και του εθνικού συμφέροντος”.



ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τον Φεβρουάριο του 2017 ο δυτικός κόσμος συγκλονίζεται από μια ακόμα αποκάλυψη παρακολούθησης δημοσιογράφων.Τους παρακολουθούσε η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών.

Είναι η εποχή που το δίδυμο Μέρκελ και Σόϊμπλε μόλις είχε αποτύχει να γερμανοποιήσει την Ευρώπη πετώντας την έξω με το διαβόητο grexit.

Είχε πιστέψει η γερμανική ηγεσία,ότι όπως ο Ετσεβίτ το 1974,είχε την έγκριση των Αμερικανών να απλωθεί παντού στην Ευρώπη,αφού τους διαβεβαίωνε(τους Αμερικανούς)ότι “η Γερμανία είναι ο πιο στενός και πιο ισχυρός σύμμαχος των Αμερικανών στην Ευρώπη και ακίνδυνος, αφού οι Αμερικανοί έχουν εκεί καμία 125 στρατιωτικές βάσεις”

Το δίδυμο Μέρκελ-Σόϊμπλε θεώρησε ότι θα έπεφτε  το 2015 στην καλοστημένη παγίδα ο Α.Τσίπρας και θα έβγαζε την Ελλάδα από την ευρωζώνη.Στην πραγματικότητα το δίδυμο έπεσε στην καλοστημένη παγίδα του Βαρουφάκη και δεν τόλμησε το παραμικρό όταν έγινε γνωστό ότι οι συνομιλίες τους καταγράφονταν…

Μετά την κατα κράτος ήττα του διδύμου από τον ΑΛ Τσίπρα και την αποκάλυψη από τον Βαρουφάκη των πραγματικών προθέσεων  κυριαρχίας στην Ευρώπη με την ,όπως πίστευε,(τρομάρα του)κρυφή βοήθεια-συμμαχία του Πούτιν ήρθε η αποκάλυψη των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων διεθνώς (και στην Ελλάδα) από τη γερμανική μυστική υπηρεσία,προφανώς με εντολές της γερμανικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση του Spiegel, η BND παρακολουθούσε τουλάχιστον 50  αριθμούς τηλεφώνου, φαξ και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν σε δημοσιογράφους ή αίθουσες ειδήσεων σε όλο τον κόσμο από το 1999.

Στην Ελλάδα τότε κυβερνούσε ο Σημίτης,εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε ασφαλείς αφού ο αδελφός Σημίτης βρισκόταν στο βαθύ γερμανικό κράτος.

Στην Ελλάδα ένα σύστημα λεηλασίας κρατικών χρημάτων είχε αναπτυχθεί και κυριαρχούσαν μεταξύ άλλων και φτωχόπαιδα που ήρθαν χωρίς δεύτερο παντελόνι απο τη Γερμανία και με την ανάληψη κρατικών και τραπεζικών αξιωμάτων έγιναν ζάμπλουτοι επιχειρηματίες και τραπεζίτες…

Ο επιχειρηματίας Κοντομηνάς κατέθεσε μια αγωγή στα αθηναϊκά δικαστήρια και εξιστορούσε πως επεδίωξε να γίνει “τοπάρχης” της CIA στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο ίδιος δεν αντιλαμβανόταν ότι ναι μεν είχε χρήματα με κρατικές πλάτες ,αλλα ο ίδιος και ο στενός πυρήνας του ήταν τόσο φαιδρός ,’ωστε τα περι CIA να κινούνται σε επίπεδα ανέκδοτου.

Εκείνος όμως το είχε πάρει σοβαρά και όταν απέτυχε έφερε στην Ελλάδα -για πρώτη φορά στην ιστορία-γερμανικό κανάλι.

Και μια μέρα θρασύτατα ρώτησε: “Γιάννη ,έχω πρόβλημα με σένα γιατι δεν σε συμπαθούν οι Γερμανοί”!!!

(Και πως να με συμπαθούσε το βαθύ τους κράτος με τόσα ρεπορτάζ για τις γερμανικές θηριωδίες,αποζημιώσεις κλπ;)

Η αναφορά δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα,αλλά γίνεται για να καταδείξει ότι η γερμανική δημοσιογραφία στην Ελλάδα ήρθε με μπλοκάκια…

Η Γερμανία φύτευε όπου μπορούσε επιχειρήσεις,τράπεζες και ,όπως δείχνει η περίπτωση Κοντομηνά και ΜΜΕ.



Το 2019 ο  Αγγλος δημοσιογράφος Μπεν Μακιντάϊρ εκδίδει το βιβλίο “Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ” και ο Λε Καρέ έγραψε ότι είναι η καλύτερη αληθινή κατασκοπική ιστορία που διάβασε ποτέ”.

Ο Μακιντάϊρ γράφει πως βαφτίζονται και κατάσκοποι δημσοιογράφοι και δημοσιογράφοι πως πάιρνουν απο κατασκόπους της (τότε)Σοβιετικής Ενωσης έτοιμα ρεπορτάζ για να περάσουν στα ΜΜΕ ,στα οποία εργάζονται σοβιετική προπαγάνδα.

Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο από την πλευρά της Δύσης.

Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο και με την συμφωνία της Γιάλτας “ανήκει στη Δύση”.Αυτό δεν σημαίνει ότι στο έδαφός της δεν δρουν κατάσκοποι διαφόρων δυνάμεων.Είχε βαφτισμένοι επιχειρημα΄τιες,είτε τραπεζικοί,είτε πολιτικοί,είτε δικαστικοί,είτε δικηγόροι,είτε δημοσιογράφοι κλπ

Στη δεκαετία του 1980 είχαν κυκλοφορήσει λίστες με εκείνους που η σοβιετική ηγεσία θεωρούσε “εχθρούς” η “μη αρεστούς” στην Ελλάδα και μεταξύ των δημοσιογραφικών ονομάτων βρήκαμε και το όνομά μας,τότε στον Ελεύθερο Τύπο.

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μια ειδικότητα στις…γκάφες ή στα εγκλήματα των παρακολουθήσεων.

Τόσο σοβαρή ώστε να αναγκαστεί να καταφύγει στη Βόρεια Μακεδονία το δεξί του χέρι ο στρατηγός Γρυλλάκης και ο τότε “σταρ” των υποκλοπών Μαυρίκης κάνει αποκαλύψεις τώρα στον Κώστα Βαξεβάνη.

Θα περίμενε κανείς τα παθήματα να γινονται μαθήματα.

Αμ δε…

Τώρα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκλονίζεται από νέο σκάνδαλο παρακολουθήσεων ,μέσα απο ένα πλέγμα εταιρειών.



Το ποιοί εν τέλει θα ήταν ο ωφελούμενοι και ποιοί οι πληττόμενοι απο τις παρακολουθήσεις,πέραν του δημοσιογράφου-θύματος Θανάση Κουκάκη και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη ακόμα δεν είναι σαφές.

Ακόμα και αν η κυβέρνηση προσπαθούσε να αντιμετωπίσει ,μέσω των παρακολουθήσεων, ξένες μυστικές υπηρεσίες,ο τρόπος που το διαχειρίστηκε είναι εγκληματικός και δεν δείχνει απλή ανικανότητα.

Κατ αποτέλεσμα θέτει τα συμφέροντα της χώρας σε κίνδυνο.Οι αρμόδιοι της θα έπρεπε να μελετήσουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση του δημοσιογράφου Κασόγκι στην Τουρκία και τα όσα ακολούθησαν…

Η κλεφτουριά του δημοσίου χρήματος στην Ελλάδα μέσω του απόλυτα διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος πιο πιθανό είναι να βαφτίζουν “εθνικό” ή “συμμαχικό” συμφέρον το δικό τους συμφέρον και να μην εργάζονταν ούτε για την Ελλάδα,ούτε για τις ΗΠΑ,ούτε για το ΝΑΤΟ,ούτε για τη Γερμανία κλπ.

Και ετσι να βαφτίζουν “‘οργανο δυνάμεων”καθέναν που τους ερευνά για το πως απο ξεβράκωτοι βρίσκονται εκατομμυριούχοι…

Οι παρακολουθήσεις γίνονται απο αστυνομικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες επίσης δεν απαρτίζονται απο …αγγέλους.

Ο εγκληματίας βιαστής και “αποπλανητής”ανηλίκων στη Μυτιλήνη είναι αστυνομικός και παρουσιαζόταν στον περίγυρο “ως δεξιός άγγελος”.Και έτσι δικαιολογούσε τις απίστευτες ύβρεις κατά Τσίπρα…

Ασφαλώς δεν είχε την έγκριση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στις αποπλανήσεις…

Και οι παρακολουθήσεις μπορεί να μην είχαν “εθνικά”,αλλά και ιδιοτελή κίνητρα…

Οταν μάλιστα η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι “ιδιώτης” ήταν πίσω απο τις παρακολουθήσεις των κ.κ.Ανδρουλάκη και Κουκάκη μπλέκει χειρότερα στο σκάνδαλο και εμφανίζεια τις κρατικές υπηρεσίες στην ιδιοτελή υπηρεσία “ιδιωτών”…

Y.Γ.Ο ιδιώτης Ισραηλινός με τις εταιρείες που αναλάμβαναν και αναλαμβάνουν παρακολουθήσεις,στις οποίες εντάσσονται και οι προααναφερόμενες στην Ελλάδα σε δήλωσή του είπε ” Μην ασχολείστε με τους πωλητές,αλλά με τους πελάτες τους.Εμείς δουλεύουμε (πουλάμε) με τους καλούς,άλλο αν αυτοί μερικές φορές δεν συμπεριφέρονται σωστά”.

Τι εννοεί κ.Πρωθυπουργέ;


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.