Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή για τις υποκλοπές



Σε συλλαλητήριο έξω από το Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι από δεκαπέντε οργανώσεις της ριζοσπαστικής, αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής αριστεράς.

Σε κοινή ανακοίνωση-δελτίο τύπου που εξέδωσαν, με αφορμή το κάλεσμα, αναφέρουν ότι είναι «ένα βήμα για να εκφραστεί μαζικά η οργή για την προκλητική πολιτική του σκανδάλου των υποκλοπών της κυβέρνησης, της ίδιας κυβέρνησης που μοιράζει απλόχερα κέρδη για τους λίγους και για τους πολλούς την ακρίβεια, την φτώχεια, τις περικοπές, που αφήνει πεντάχρονα προσφυγόπουλα να πεθαίνουν αβοήθητα στον Έβρο, που καταστρέφει τις ζωές μας, τις δουλειές μας και το περιβάλλον. Είναι ώρα να να την ανατρέψουμε!».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.