Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20: Χρυσός ο Κορακίδης στη σφυροβολία


Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Κορακίδης στη σφυροβολία. Με βολή στα 79.11μ στην 5η προσπάθεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20. Έστω κι αν η πρώτη θέση του, πέρασε από 40 κύματα.

Αρχικά εμφανίστηκε στο επίσημο σύστημα των αγώνων, έγκυρη η πολύ μεγάλη βολή στην 5η προσπάθεια του Γιάννη Κορακίδη που έστειλε τη σφύρα στα 79.11μ. επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στο κόσμο στην κατηγορία Κ20 συντρίβοντας και το ατομικό του ρεκόρ (77.12μ).

Στη συνέχεια όμως ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας μέσω του βίντεο έκρινε άκυρη τη βολή του αθλητή μας. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ελληνική αποστολή και ο επικεφαλής ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Στέφανος Ματάκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα και κατέθεσαν ένσταση και ζήτησαν να δουν και να αναλυθεί το βίντεο. Έτσι και έγινε και η ελληνική αποστολή δικαιώθηκε.

Έτσι ο Κορακίδης χάρισε στη χώρα μας το 3ο χρυσό στην ιστορία του θεσμού και το 17ο συνολικά.

Οι προσπάθειες του: 73.84, άκυρη, 69.80, 75.59, 79.11, άκυρη. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Φινλανδός Μαξ Λαμπίνεν με 76.33μ. και το χάλκινο ο Κύπριος Ιωσήφ Κεσίδης με 76.32.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.