Διαφημιστικό τουριστικό σποτ για τη Ξάνθη στα τουρκικά!


Διαφημιστικό τουριστικό σποτ για τη Ξάνθη στα τουρκικά!

Πολλές και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή του δήμου Ξάνθης για την προώθηση μέσω διαδικτύου διαφημιστικού σποτ στα τουρκικά και στα βουλγαρικά με στόχο την τουριστική προώθηση της πόλης.

Ο Μαχητής Θράκης γράφει ότι είναι εκτεθειμένος «ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε πανελλήνια για το περιβόητο “τουρκικό” τηλεοπτικό spot που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, καλώντας τους Τούρκους τουρίστες να έρθουν στις Γιορτές Π. Πόλης 2022 του Δήμου…..Iskece!!!

Μάλιστα φοβούμενος μην πάει ο ίδιος για παράβαση καθήκοντος ο Δήμαρχος Τσέπελης επιχείρησε να “επιρρίψει” τις ευθύνες στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξανθης Ηλία Ασκαρίδη που έθεσε την παραίτησή του στη…διάθεσή του, τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν αναπάντητα:

1.Ποιος ειναι ο παραγωγός των συγκεκριμένων τηλεοπτικών σποτ στα Τούρκικα και Βουλγάρικα;

2.Ποιός συνέταξε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αποκαλώντας το Δήμο Ξάνθης, Δήμο….Iskece;  Υπάλληλος πάντως του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οχι!!!

3.Πόσο στοίχησαν τα δυο τηλεοπτικά σποτ».
Από Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.