Ο διάδοχος της Σ. Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν έφθασε στην Ελλάδα



Ο διάδοχος της Σ. Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν έφθασε στην Ελλάδα

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν αναχώρησε από το Βασίλειο με προορισμό την Ελλάδα και τη Γαλλία για επίσημη επίσκεψη, μετέδωσε την Τρίτη το επίσημο πρακτορείο Τύπου της Σαουδικής Αραβίας (SPA). 

Έφθασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης, και μετέβη στο μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις δύο πλευρές να συζητούν για διμερή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και να επίκεινται οι υπογραφές 10 μνημονίων συνεργασίας.

«Με βάση τις οδηγίες του βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας και ανταποκρινόμενο στις προσκλήσεις προς τον διάδοχο, ο τελευταίος αναχώρησε από το Βασίλειο για να επισκεφθεί την Ελλάδα και τη Γαλλία όπου θα συναντηθεί με τους ηγέτες των χωρών», ανέφερε το SPA.

Ο διάδοχος θα συζητήσει για διμερείς δεσμεύσεις και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος κατά τις συναντήσεις του.

Ο διάδοχος επισκέφθηκε τη Γαλλία για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2018, όπου συναντήθηκε με Γάλλους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

Κατά την επίσκεψή του υπεγράφησαν 18 μνημόνια κατανόησης στους τομείς της ενέργειας, της γεωργίας, του τουρισμού και του πολιτισμού.

η Σαουδικη Αραβια ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΤΡΙΟΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΣΕΙς ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.