Προκαλεί η Γερμανίδα ΥΠΕΞ που μας καλεί να τα βρούμε με την Τουρκία και να ξεχάσουμε τις αποζημιώσεις! Απάντηση Κοτζιά


Προκαλεί η Γερμανίδα ΥΠΕΞ που μας καλεί να τα βρούμε με την Τουρκία και να ξεχάσουμε τις αποζημιώσεις! Απάντηση Κοτζιά

Το  ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έθεσε το ερώτημα αν κάποιος από τους Έλληνες υπουργούς που είδαν την Γερμανίδα ΥΠΕΞ στην επίσκεψη της στην Αθήνα, έθεσαν το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά η κα. Μπέρμποκ μας είπε να το ξεχάσουμε το θέμα.

Κι αυτή δεν ήταν η μοναδική προκλητική της παρέμβαση . Η Γερμανίδα ΥΠΕΞ κάλεσε  Ελλάδα και Τουρκία, «να διευθετήσουν τις εντάσεις τους μέσω διαλόγου, καθώς τα ζητήματα είναι το Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και οι πρόσφυγες».

Οι διαφωνίες εντός του ΝΑΤΟ γίνονται παιχνίδι στα χέρια του Κρεμλίνου, δήλωσε η η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα. «Ποτέ άλλοτε η συνοχή μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ και των ευρωπαίων εταίρων δεν είχε μεγαλύτερη σημασία από ό,τι σε αυτούς τους καιρούς». Η Ρωσία προσπαθεί «με κάθε μέσο» να διχάσει το ΝΑΤΟ, είπε.

Αύριο  η Μπέρμποκ θα επισκεφθεί την Τουρκία.

Απάντηση από την κυβέρνηση σε όσα είπε η Μπέρμποκ δεν έχει δοθεί. Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς με κείμενο του της απάντησε :

«Ως τι ομιλεί η Annalena Baerbock αναφερόμενη στα Ελληνοτουρκικά; ως υπουργός μιας κυβέρνησης κράτους μέλους της ΕΕ, ή ως αξιωματούχος του πρωσικού φιλοτουρκισμού που θέτει στην ίδια μοίρα τον θύτη με τον αμυνόμενο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου; απο ποτέ η Γερμανία αδιαφορεί για τις παραβιάσεις του;»
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.