Βιασμός 23χρονης από δύο αλλοδαπούς στη Σέριφο



Εφιάλτη έζησε μια 23χρονη Ελληνίδα στη Σέριφο, όταν δυο Πακιστανοί την άρπαξαν από κατάστημα στην περιοχή Λιβάδι και αφού την έσυραν σε ερημική παραλία τη βίασαν. Μάλιστα μετά την αποτρόπαια πράξη τους την παράτησαν λιπόθυμη.
Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δυο Ασιατών βιαστών δίνοντας ακριβή περιγραφή  των βιαστών της. Στο  νησί έχει σημάνει συναγερμός με τις αρχές να το ''χτενίζουν''  προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο αλλοδαπούς πριν ξαναχτυπήσουν.

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30. Η κοπέλα διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες (οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της για να κάμψουν τις αντιστάσεις της), οι δυο άνδρες την άρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Εκεί την πέταξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χέρια την ίδια ώρα που ο δεύτερος, την ανάγκασε σε στοματικό σεξ και παρά φύσει συνουσία και βιασμό. Μόλις τα δυο κτήνη ολοκλήρωσαν την πράξη τους την παράτησαν λιπόθυμη και εξαφανίστηκαν.

Η κοπέλα μόλις συνήλθε μετέβη στην Αστυνομία και έδωσε τε χαρακτηριστικά των βιαστών της. Όπως είπε πρόκειται είτε για Πακιστανούς, είτε για υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας γύρω στα 30. Ο ένας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετρίου αναστήματος, λεπτός και αξύριστος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.