Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ REVLON ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ




Αίτηση για πτώχευση κατέθεσε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, Revlon Inc καθώς τα τελευταία χρόνια φαίνεται δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τα πρωτοποριακές εταιρείες που εστιάζουν στις πωλήσεις online.

Η εταιρεία που μετρά 90 χρόνια παρουσίας ξεκίνησε να πουλά βερνίκια νυχιών στη δίνη της Μεγάλης Ύφεσης και αργότερα πρόσθεσε κραγιόν στη συλλογή της. Μέχρι το 1955, η μάρκα ήταν διεθνής.

Η Revlon κατέχει περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις μεταξύ 1 δισ. και 10 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την αίτηση στο Πτωχευτικό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Οι πωλήσεις της Revlon αντιμετώπιζαν δυσκολίες εξαιτίας των προβλημάτων εφοδιασμού και μιας αποτυχημένης απόπειρας να στραφεί σε προϊόντα περιποίησης τα οποία έχουν ζήτηση.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως έχανε χώρο στα ράφια από εταιρείες όπως η Kylie Cosmetics και η Fenty Beauty by Rihanna, που στηρίζονται από inflυencers.

Χαρακτηριστικά, τα χρέη της Revlon ανέρχονταν στις 31 Μαρτίου στα 3,31 δισ. δολάρια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.