Οι ΗΠΑ στέλνουν drone νότια της Χίου



Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η Ουάσινγκτον ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να εκδώσουν ΝΟΤΑΜ με την οποία δεσμεύουν περιοχή νοτίως της Χίου.

Η δέσμευση αφορά τη σημερινή ημέρα και τις ώρες από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ, στην οποία αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πραγματοποιεί ασκήσεις.

Η άσκηση γίνεται σε περιοχή που αμφισβητούν οι Τούρκοι, με την Ουάσιγκτον –η οποία αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία της Ελλάδας στην περιοχή- να στέλνει το δικό της μήνυμα στη γειτονική χώρα.

Την ίδια στιγμή, οι παραβιάσεις του ελληνικού FIR από τα τουρκικά αεροσκάφη συνεχίζονται, με το ΓΕΕΘΑ να καταγράφει 43 παραβιάσεις και δύο αερομαχίες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.