Νεκρός φοιτητής στο σπίτι του στα Χανιά



Νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Χανιά, εντοπίστηκε 21χρονος φοιτητής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δεν είχε δώσει σημάδια ζωής εδώ και αρκετές ημέρες στα οικεία του πρόσωπα, κάτι που τους προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Έτσι, ένοικοι της πολυκατοικίας στα Κουνουπιδιανά, όπου διέμενε ο φοιτητής, χτύπησαν τη πόρτα του το μεσημέρι του Σαββάτου χωρίς όμως ανταπόκριση. Η έντονη δυσοσμία που επικρατούσε, οδήγησε τους ενοίκους να καλέσουν αμέσως την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και εντόπισαν νεκρό τον 21χρονο, ο οποίος είχε αποβιώσει αρκετές μέρες νωρίτερα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του που είναι κάτοικος Ηρακλείου, δεν είχε καταφέρει να συνομιλήσει μαζί του την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112, ενώ δεν είχε επικοινωνήσει ούτε με τον πατέρα του, που διαμένει στη Λάρισα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του φοιτητή οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ άπλετο φως στην υπόθεση θα δώσει η νεκροψία – νεκρότομη, που θα διενεργηθεί άμεσα.

 zarpanews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.