Σε υψηλό επταετίας το ρούβλι


Σε υψηλό επταετίας κινείται το ρούβλι, το οποίο σημειώνει άνοδο 0,8% έναντι του ευρώ και 0,9% ισχυρότερο έναντι του δολαρίου και  διαμορφώνεται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο πολέμου σε σχέση με πριν την εισβολή στην Ουκρανία.

Έτσι 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 55, 96 ρούβλια και 1 δολάριο σε 52,85 ρούβλια.

Μπορεί ο Λευκός Οίκος και ο οίκος αξιολόγησης Moody’s να εχουν δηλώσει ότι η Ρωσία έχει χρεοκοπήσει καθώς οι κυρώσεις έχουν ουσιαστικά αποκόψει τη χώρα από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ωστόσο η Μόσχα επιμένει ότι πλήρωσε και κατηγόρησε τη Δύση ότι την οδηγεί σε μια τεχνητή στάση πληρωμών.

Το Κρεμλίνο, έχει χρήματα για να κάνει πληρωμές από τα έσοδα από το πετρέλαιο και το αέριο, έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς

Η άνοδος του νομίσματος θα μπορούσε να περιοριστεί δεδομένων των αυξημένων ανησυχιών για την επίπτωση του ισχυρού ρουβλίου στα έσοδα της Ρωσίας από την πώληση εμπορευμάτων στο εξωτερικό για ξένο νόμισμα.

Οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων έχουν καταστήσει το ρούβλι το νόμισμα με τις καλύτερες αποδόσεις φέτος και βοήθησε ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα χρέους της Ρωσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.