Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στο Ιράν!!


 


 Σεισμός 5,6 βαθμών σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ανοιχτά του νοτίου Ιράν στον Κόλπο, μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Ο σεισμός σημειώθηκε ανάμεσα στο λιμάνι του Σαράκ και του νησιού Κις και το εστιακό του βάθος ήταν 22 χιλιόμετρα, πρόσθεσε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι έχουν σημειωθεί περίπου 100 σεισμοί και μετασεισμοί το τελευταίο δεκαήμερο στην ίδια περιοχή.

Νωρίτερα σήμερα το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) είχε ανακοινώσει ότι σεισμός 5,7 βαθμών σημειώθηκε στο Ιράν και ότι το επίκεντρό του εντοπίστηκε στην περιφέρεια του Νοτίου Ιράν, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν 8 χιλιόμετρα. Στο Ιράν έχουν σημειωθεί αρκετοί καταστροφικοί σεισμοί τα τελευταία χρόνια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.