Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Η ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 5/2021



Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Η ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Marfin, της Παρασκευής Ζούλια, του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου με το αγέννητο μωρό της.

Η κα Σακελλαροπούλου τίμησε τη μνήμη τους αποθέτοντας λίγα λουλούδια στο σημείο όπου έχασαν άδικα τη ζωή τους, θύματα τυφλού φανατισμού και ιδεολογικής βίας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ??? ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΦΙΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,,
Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,,,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,,,KAI ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΙΜΟ,,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟ ??

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3 Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΣΑΞΙΕΣ ΟΛΕΣ KAI ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ......

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.