Δήλωση του Γερμανού καγκελλάριου Σολτς! ""Η Γερμανία θα έχει σύντομα τον μεγαλύτερο συμβατικό Στρατό στην Ευρώπη εντός του ΝΑΤΟ""


 

 
Εκτός από την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών κατά 100 δισ. ευρώ, η Γερμανία πρόκειται να κάνει τον Στρατό της τον μεγαλύτερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό υποστήριξε ο Γερμανός  καγκελάριος Όλαφ Σολτς  σε συνέντευξή του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Γερμανία θα έχει σύντομα τον μεγαλύτερο συμβατικό Στρατό στην Ευρώπη εντός του ΝΑΤΟ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα «ενίσχυε σημαντικά» την ασφάλεια της Γερμανίας και των συμμάχων της.«Ο Σολτς προσπαθεί εδώ και καιρό να καταπολεμήσει τις κατηγορίες για ανεπαρκή προμήθεια όπλων στην Ουκρανία λέγοντας ότι είναι καλύτερο για τη Γερμανία να αγοράζει όπλα για τον δικό της Στρατό», σχολιάζει το κανάλι Telegram Politika Strana.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.