TOTE Η ΤΖΟΥΛΙΑ ,ΤΩΡΑ Η ΡΟΥΛΑ....



ΤΟ 2010 ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ. 
 ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥ;
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;

ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ . ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ...

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΥΤ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ.. 
ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ...ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ..

ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΈΙ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ . 
ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ - ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'
ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ....

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.