O MAΚΡΟΝ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ



O MAΚΡΟΝ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ  

 Η ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη ακόμη   τίποτα δεν έχει τελειώσει
ΟΙ  προβλέψεις  γέρνουν όλες  προς τη μεριά του Εμανουέλ Μακρόν.που ετοιμάζει τον νικητήριο λογο του 

Τα αποτελέσματα τώρα δεν μένει παρά επιβεβαιώσουν του ειδικούς, έπειτα από το κλείσιμο των καλπών στις 21:00 ώρα Ελλάδος, ο Μακρόν θα έχει καταφέρει κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και 20 χρόνια στη χώρα: θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που θα έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά από το 2002.

Ο τελευταίος που το είχε καταφέρει αυτό ήταν ο Ζακ Σιράκ, ο οποίος τότε είχε νικήσει τον πατέρα της Μαρίν Λεπέν -τωρινή αντίπαλο του Εμανουέλ Μακρόν-, τον Ζαν Μαρί Λεπέν.

Μέχρι και τις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδος), το ποσοστό συμμετοχής στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών ανερχόταν στο 63,23%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.