Αυτοκίνητο έπεσε τα ξημερώματα από τη γέφυρα στην Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία



Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη γέφυρα της Νέας Ιωνίας, με κατεύθυνση το Χαλάνδρι.

Το αυτοκίνητο, έπεσε από τη γέφυρα και προσγειώθηκε ανάποδα. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20-25 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο  ένας  είχε τις αισθήσεις του όταν απεγκλωβίστηκε, ενώ το δεύτερο άτομο όχι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει από τη γέφυρα.

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγε να πάρει τη στροφή για να βγει προς Χαλάνδρι, δεν είδε τη ράμπα που εξείχε με αποτέλεσμα η ράμπα να περάσει μέσα από την πόρτα του οδηγού και να πέσει κάτω από τη γέφυρα» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Μάλιστα, όπως προσθέτει, το αυτοκίνητο συνόδευε ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε φίλος των παιδιών που βρίσκονταν μέσα στο αμάξι.

«Το παληκάρι με το μηχανάκι έπαθε σοκ και ήρθε ο αδερφός του και τον πήρε» λέει ο ίδιος μάρτυρας που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.