Παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στη ΜεσσηνίαΤην παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών του Νομού Μεσσηνίας έως την 31η Μαΐου 2022 ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Μεσσηνίας.

Λαμβάνοντας υπόψη την εγκύκλιο διαταγή της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών του ΥΠΕΝ, η σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Μεσσηνίας (https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9A%CE%A30%CE%9F%CE%A11%CE%A6-%CE%9C%CE%920?inline=true) αναφέρει τα παρακάτω:

Τροποποιούμε την με αριθ. πρωτ. 193085/25-10-2021 απόφασή μας με θέμα «Ανάρτηση δασικού χάρτη του συνόλου της περιοχής του Νομού Μεσσηνίας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του» κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων ως εξής:

«Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία αρχίζει την 26η Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή.
Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 31-05-2022 ημέρα Τρίτη και για τους κατοίκους εσωτερικού, αλλά και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή .

Κατά τα λοιπά οι με αριθ. πρωτ.27116/12-2-2021 και 22278/10-2-2022 αποφάσεις μας παραμένουν και ισχύουν ως έχουν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.