Στην Αθήνα αύριο η πρωθυπουργός της Φινλανδίας



Την Αθήνα επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 28/4 η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ με το Κρεμλίνο να έχει προειδοποιήσει την σκανδιναβική χώρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Φινλανδία θα αποφασίσει σχετικά με την αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε πρόσφατα η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν.
«Υπάρχουν διαφορετικές προοπτικές, να υποβάλουμε αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ ή να μην υποβάλουμε και αυτό πρέπει να το αναλύσουμε πολύ προσεκτικά. Αλλά πιστεύω ότι η διαδικασία θα είναι πολύ γρήγορη, θα είναι ζήτημα εβδομάδων, όχι μηνών», είχε δηλώσει στις 13 Απριλίου η Σάνα Μαρίν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Σουηδή ομόλογό της.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.