Λουτράκι: Ψαράδες έπιασαν μεγάλο καρχαρία μήκους τριών μέτρων


Μπροστά σε ένα τρομαχτικό κι ασυνήθιστο για την περιοχή θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στο Λουτράκι, καθώς ψαράδες της περιοχής έπιασαν έναν μεγάλο καρχαρία μήκους 3 μέτρων και τον έβγαλαν στο λιμάνι.

Οι ψαράδες στο αλιευτικό σκάφος στο Λουτράκι Κορινθίας είδαν ότι σε κάποιο από τα δίχτυα που είχαν ρίξει το προηγούμενο βράδυ, είχε πιαστεί ένας γιγάντιος καρχαρίας με μήκος 3 μέτρα.

Μάλιστα, ο καρχαρίας ήταν τόσο μεγάλος και βαρύς, που για τη μεταφορά του χρειάστηκε γερανός, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο Korinthostv.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, η εντυπωσιακή ψαριά έλαβε χώρα ανοιχτά του Κορινθιακού Κόλπου και συγκεκριμένα κοντά στον Φάρο Μαλαγκάβι.

Με το τεράστιο ψάρι να φτάνει σε μήκος τα τρία μέτρα και το βάρος του περίπου τον 1 τόνο, οι ψαράδες έσυραν τον καρχαρία με το σκάφος μέχρι το λιμάνι του Λουτρακίου και αμέσως ειδοποίησαν το Λιμενικό Σώμα.

Εκεί, με τη βοήθεια γερανού, έβγαλαν τον καρχαρία στη στεριά.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.