Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Tην πυροβόλησε και αυτοκτόνησε


Ένας άνδρας το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλε σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και αφού πυροβόλησε μία 39χρονη γυναίκα στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα παρελήφθη σε σοβαρή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ τραυματίστηκε, πιο ελαφρά, η κόρη της.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr άνθρωποι που γνώριζαν καλά την Βικη Μ., ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με τον άνδρα που την πυροβόλησε διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και είχαν χωρίσει. Μάλιστα, ήταν συχνά τα επεισόδια και οι καβγάδες.

«Είχαν χωρίσει πρόσφατα ενώ από τότε την απειλούσε συχνά και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα την σκοτώσει. Γινόντουσαν συχνά επεισόδια στο καφέ μεταξύ τους για αυτό καταλάβαμε αμέσως μόλις ακούσαμε πυροβολισμους, ότι κάτι έγινε με την Βίκυ», λέει στο protothema.gr, άνθρωπός που γνωρίζει καλά την ιδιοκτήτρια.


Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του άνδρα, Λεωντή Βορριά, λίγα λεπτά πριν πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα το μόνο που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», ήταν το τελευταίο του σχόλιο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.