Η Gazprom συνεχίζει τις εξαγωγές ρωσικού αερίου προς την ΕυρώπηΕίναι πλέον προφανές πως κάποιοι παίζουν παιχνίδια με την οικονομία. Πιθανότατα για να έχουμε ένα νέο τύπο εγκλωβισμού κι απαγορεύσεων μιας και η πανδημία έχει ξεφτίσει. Αφού η Ρωσία δεν έχει διακόψει την παροχή φυσικού αερίου, η παραγωγή πετρελαίου δεν έχει μειωθεί, γιατί υπάρχει τέτοια αύξηση μόνο εδώ;
Κάποιοι κάνουν ''δουλίτσες'' και οι πολίτες απλά πληρώνουν....
Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να τροφοδοτεί με αέριο την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας, ικανοποιώντας τα σχετικά αιτήματα των Ευρωπαίων καταναλωτών.

Η εταιρία ανέφερε ότι τα αιτήματα αυτά ανήλθαν στα 106,6 εκατ. κυβικά μέτρα την 20ή Μαρτίου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.