ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΗ ένταση προκλήθηκε όταν μερίδα ανεμβολίαστων υγειονομικών προσπάθησε να πλησιάσει στη Βουλή και απωθήθηκε βία από ΜΑΤ τα οποία στη συνέχεια έκαναν χρήση χημικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τραυματίας είναι ένας από τους ανεμβολίστους υγειονομικούς που βρίσκεται σε απεργία πείνας! 

Η συγκέντρωση των υγειονομικών ξεκίνησε στο υπουργείο Υγείας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς της Βουλή. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται εκτός των άλλων για τις αναστολές εργασίας, αφού το παρών δίνουν αρκετοί ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, αλλά και οι πέντε απεργοί πείνας οι οποίοι πήγαν με αναπηρικό καροτσάκι μέχρι τη Βουλή.
Τα βασικά αιτήματά των υγειονομικών είναι:

Να μην ιδιωτικοποιηθεί το ΕΣΥ
Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι
Να γίνει άρση αναστολών εργασίας
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.